27.3.2020

Tekemistä kotiin

Nyt on monessa kodissa se tilanne, että ihmiset ovat käytännössä koko ajan kotona ja koirat ihmettelevät moista touhua. Mekin ollaan kumpikin kotona ja Wandaa selkeästi välillä haittaa meidän läsnäolo; se ei saa nukuttua niin rauhassa päivisin, koska sen täytyy pitää meitä silmällä.

Kuitenkin jotain puuhaakin täytyisi keksiä ulkoilun lisäksi, sillä kotona pysyminen on melkoisen puuduttavaa. Onneksi ulkoilusää on ollut nyt aivan loistava, miettikääs miten hyppisimme seinille, jos ulkona tulisi kaatamalla vettä ja ei pääsisi edes lenkille.




Tässä vähän puuhaideoita koirille

VESSAPAPERIHAASTE

Tämä hauska haaste pyörii sosiaalisessa mediassa ja kokeilimme myös. Idea on varsin yksinkertainen; yritä saada koiran pään päälle mahdollisimman monta vessapaperirullaa torniksi ja nappaa kuva.



AKTIVOINTILELUT
Meillä on aktivointilelut jokapäiväisessä käytössä. Esimerkiksi jäädytetty Kongi kestää noin 25-35minuuttia. Monesti Wanda saa ruokansa aktivointikupista. 


JUOKSEMINEN/VAELTAMINEN


Juoksukausi on polkaistu vihdoin käyntiin! Nyt onkin upeat kelit aloitella uusi harrastus, esimerkiksi canicross eli koirajuoksu!



RISTINOLLA KOIRAN KANSSA

Tämäkin on somessa pyörinyt haaste, yllättävän viihdyttävää! Idea on pelata koiran kanssa ristinollaa, eli koira valitsee ruutunsa syömällä yhden namin kerrallaan... Joopa joo, aika monta kertaa saatiin kuvata video uudestaan kun neiti tyhjentää pelilaudan.. ups!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti