31.3.2017

NUTRIMA

Vaihdoin Wandan ruuan paremmin sulavaan vaihtoehtoon! Nyt ei tule kaikki suoraan "läpi". Hill's sisälsi paljon maissia, joten voisi epäillä sitä syyksi, miksi kaikki ruoka tuli läpi. Wanda kakkasi paljon ja millon mitäkin vatsavaivoja tässä ollut. Nyt ruoka maistuu ja ruoka näyttää imeytyvän hyvin.

Wandallahan oli tässä se nirsoilu kausi ja sekin saattaa selittyä sillä, jos Hill's tai muut kokeillut ruuat aiheuttivat sille vatsanväänteitä tai mitä  lie.

Tämä ruoka on uutuusmerkki Musteissa ja mirreissä. Wanda syö nyt tuota herkkävatsaisten koirien ruokaa, eli ei varsinaista penturuokaa. Wanda on kuitenkin jo aikuisen mitoissa ja 7kk, joten ei tuo mitään haittaa sille tee. Tämä ruoka oli myyjän suosittelema, hän syötti tätä cockerspanielilleen, kun kaikki ruuat tulivat pennusta läpi.


NUTRIMA HEALTH DIGESTION
(musti&mirrin sivuilta infot)

"Holistinen, hypoallergeeninen ja funktionaalinen täysravinto on suunniteltu herkkävatsaisille ja yleisistä allergioista kärsiville koirille. Se ei sisällä turhia täyteaineita, vaan se on valmistettu luonnollisista ja laadukkaista raaka-aineista, jotka hellivät koirasi ulkoista ja sisäistä hyvinvointia monipuolisesti. Kun koirasi saa ravinnostaan kaiken tarvitsemansa ja vatsa ei enää vaivaa, se näkyy ulospäin elämänilona, voimana ja aktiivisuutena. "

Nutriman sivuilta ravintotiedot:

Raakavalkuainen 27 %
Raakaöljyt ja -rasvat 16 %
Raakakuitu 3,5 %
Hehkutusjäännös 10 %
Kosteus 8 %
Hiilihydraatit (NFE) 36 %
Metaboloituva energia 354 Kcal/100 g
Omega 6 2,1 %
Omega 3 1,0 %
Kalsium 1,9 %
Fosfori 1,2 %

Koostumus:


Ankka 50 % (sisältää 24 % tuoretta ankkaa, 23 % kuivattua ankkaa, 2 % ankanrasvaa, 1 % ankkalientä), peruna, hirssi, tuore peura (6 %), lohiöljy, mineraalit, vitamiinit, pellavansiemen, juurikaskuitu, kasvisliemi, sinimailanen, frukto-oligosakkaridit 2 450 mg/kg, hiili, mannaanioligosakkaridit 1 000 mg/kg, vehnänoras, jukkauute


Lue lisää: NUTRIMA

1 kommentti:

  1. Tässä ruokapussissa on nerokas vetoketju kiinnitys, täytyy ihmetellä miks ruokapusseissa ei yleensä ole mitään kätevää tai pätevää sulkusysteemiä. Joskus on minigrip tyyppinen sulku mutta harvoin.

    VastaaPoista