12.6.2017

Kakara sairastaa

Aikamoinen yö takana. Wanda alkoi 23-00 aikoihin läähättää ja oli levoton. Nukuttiin pieniä pätkiä, kunnes Wanda nousi taas ylös ja aloitti hyörimisen ympäriinsä. Yritin sitä rauhoitella nukkumaan ja rentouttaa, jos se käytös olisi vain levottomuutta.

Yhden jälkeen Wanda ei enää jättänyt minua rauhaan, raapi ikkunoita, tuli repimään hiuksista.. ei siinä sitten enää mikään auttanut, kamat niskaan ja pihalle sateeseen puoli kahdelta yöllä.

No, Wanda ripuloi varmaan kymmenisen kertaa pihalla. Ihan vesiripulia ja kakara vinkui, kun oli niin kamalaa tietysti. Mentiin siitä sitten sisälle, annoin sille pari ruokalusikallista raejuustoa ja siihen sekaan Tehobakt -maitohappojauhetta.

Ei me silti sitten kauheesti nukuttu loppuyöstä, Wanda makasi hereillä poski poskeani vasten ja vinkui. Aamuyö menikin sitten siinä, että koitetaan yhdessä torkkua. Wanda halusi koko ajan lähemmäs ja lähemmäs minua, mikä ei ollut edes mahdollista, kun se oli kokonaan minua vasten. Kummallista syliin kapuamista koko ajan.

Aamulla kipasin sitten apteekkiin heti 8:00, kun apteekki aukesi. Sieltä hain Canikur -tahnaa, joka auttaa tilapäisiin vatsaongelmiin. Sitähän käytin Wandalle syksylläkin, kun vatsa reistaili silloin. 

Sitä sitten syötin Wandalle ja lähdin kahdeksi tunniksi hoitamaan asioita ja jännitin, onko Wanda ripuloinut sisälle. Ei ollut, mutta kun äsken mentiin pihalle, niin ripulointi jatkui. 

Nyt täällä pieni toipilas kakara, veto pois ja molemmat ollaan väsyneitä huonon yön jälkeen. Päivittelen miten tilanne etenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti