23.9.2019

Koiratuotteiden suosikkini osa 2: Varusteet

Noniin, nyt luvattu osa 2! Elikkäs aiheena varusteet!

Listaan tähän muutamat luottotuotteet mitä me käytämme esimerkiksi ulkoillessa.

PANTA

Jos meillä on panta kaulassa, se on lähes varmasti aina VINHA:n valmistama Supergirl-panta. Miksi juuri se? Ensinnäkin se on tarpeeksi leveä. Mikäli haluaa pantaa käyttää, sen tulisi olla vähintään muutaman nikaman levyinen, jotta mahdollisessa vetotilanteessa rasitus ei tulisi suoraan yhteen kaulanikamaan, vaan jakautuisi edes hieman laajemmalle alueelle. Toiseksi; mitä muutakaan Wandalla voisi olla, kuin pinkki fleecepanta, jossa on hänelle mitä sopivin logo?! VALJAAT 

Meillä on oikeastaan kahdet valjaat jatkuvassa arkikäytössä; Rukan Form Neon -valjaat pinkkinä koossa XS ja Feel Activen Training -valjaat koossa L. Erityismaininnan haluan antaa noille Rukan valjaille, koska ne ovat kestäneet meillä nyt melkein 3 vuotta ja eivät ole menneet miksikään, väri toki on hieman haalistunut kun on joutunut pesemään valjaita välillä (hmm, miksiköhän.... Walesien kuraleikit on niin mukavia...). Canicrossissa käytämme luonnollisesti vetovaljaita, Wandalla on käytössä Non-Stop Freemotion -valjaat.


VAATETUS

Koirien pukeminen jakaa mielipiteitä. Meillä on ollut sateella käytössä sadetakki tai aivan kaatosateessa sadehaalari ihan sen takia, että niitä tassuja ja vatsaa ei tarvitsisi ihan joka ulkoilun jälkeen kuurata. 

Talvella on käytössä joko neule tai jompikumpi talvitakeista riippuen ulkolämpötilasta. Lyhyille pissatuksille ei yleensä pueta, ellei nyt ihan -35 ole mittarissa. Kylmät olosuhteet saavat karvan kasvamaan myös paremmin.. Eli ei saisi ihan aina pukea, muuten ei elimistö ala kasvattamaan paksumpaa "talvikarvaa".

Sadetakkina meillä on Feel Activen Bergen -sadetakki. Se on tarpeeksi ohut ja hengittävä, että sitä voi pitää lenkilläkin päällä. Aivan kaatosateessa meillä on käytössä Feel Activen Helsinki -haalari


Talvitakkina on superpakkasille Hurtan Extreme Warmer ja hieman leudommille pakkasille / ns. normaaliin talvikeliin Feel Activen Åre -parka. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti