21.8.2019

Koiratuotteiden suosikkini osa 1: HERKUT JA RUOAT

Nyt aloitan uuden postaussarjan tänne blogin puolelle. Ideana on, että kerron omat suosikkituotteeni eri kategorioissa. Eli mitkä on meillä toimineet, mitkä maistuvat Wandalle, mistä pidän jne.


  • Osa 1 käsittelee ruokia ja herkkuja
  • Osa 2 käsittelee  varusteita (koiran ja omistajan)
  • Osa 3 käsittelee hoitotuotteita
----------------------------------------------------------------------

OSA 1
HERKUT JA RUOAT


Tämä nyt on ehdottomasti kategoria, mikä perustuu Wandan mieltymyksiin.. 😄

KUIVARUOKIEN SUOSIKIT?

Tämä on vaikea valita ja nämä nyt valitsin sillä perusteella mitä Wanda syö nyt ja minkä olen hyväksi todennut. Tärkeimmät vaatimukset kuivaruoalle minulla on 1) viljattomuus, 2) lihapitoisuus ja 3) MAISTUVUUS!

  • Canagan. Wanda söi melkein vuoden Canagania, eri makuja vaihdellen. Tästä siirryimme synnytyksen ja imetyksen jälkeen eri merkkiin puhtaasti siitä syystä, että tämä ei maistunut Wandalle enää. Oli niin moneen kertaan syöty eri maut läpi, joten se tökki. Wandalla on taipumus olla valikoiva ja se ei todellakaan syö maailman tappiin asti samaa ruokaa (vs. Peppi, joka syö järkyttävällä ruokahalulla omat allergianappulat vuodesta toiseen). 


Canagan on todella laadukas ja lihapitoinen kuivaruoka, jossa hiilarina bataatti-herne-peruna -kombo. Makuja löytyy laidasta laitaan ja on helppo vaihtaa makua lennosta, koska muuten sisältö on niin samanlainen niissä. Eniten Wanda söi Free Run Chickeniä ja Country Gamea

  • Barking Heads. Wanda on nyt syönyt 3 kuukautta tätä ja hyvin maistuu. Tästäkin löytyy monia eri versioita, mutta Wanda on syönyt pelkästään Barking Heads Doggylicious Duckia. Täälläkin hiilarina se bataatti ja herne. 

LEMPIHERKUT?

No tämä se vasta onkin vaikea... Wanda on hyvin valikoiva herkkujen suhteen. Uuden herkun kohdalla hän katsoo sitä epäillen, ottaa sen ehkä suuhun, pudottaa lattialle ja sitten - EHKÄ - syö sen.... Sitten jos hän toteaa sen olevan hyvää, hän haluaa lisää ja  ne syödään ilman sen kummempaa draamaa. Hänen Korkeutensa vain haluaa maistaa harkiten.. Huokaus!

  • Maukas kuivattu kalkkunaherkku. Näitä on oltava taskussa lenkillä, ei tule mistään mitään jos nämä loppuvat.. Nämä sisältävät vain kuivattua kalkkunaa ja kasvikuitua, ovat siis hyvin puhtaita ja kotimaisia herkkuja. Nämä sisältävät melko reippaasti rasvaa, sekin yksi syy miksi maistuvat niin hyvin.. 😄

  • Planet Pet Society kanasuikale. 100% kanaa sisältävät lihasuikaleet uppoaa Wandan kitaan ennätysvauhtia. Näitä antaessa meinaa mennä sormet mukana.. Nämä ovat oivallisia "turvakeinoja" lenkille tiukkoihin tilanteisiin, esimerkiksi talitintin kohtaamiseen. Kysyn Wandalta "haluutko kanaa?" ja lähes aina vastaus on myönteinen ja hän tulee hakemaan kanansa, eikä hypnotisoidu lintuparkaan.
 
  • Meat&Treat -makkarat ja NaturesMenu herkut. Näitä käytämme rally-tokossa yleensä aina. Meat&Treat -makkaroista lempimaku taitaa olla puhveli ja NaturesMenu herkuissa kana. Loistavia treeneihin; pehmeitä, puolikosteita, erittäin maistuvia







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti