15.12.2016

Kuulumiset 15.12

Peppi

Pepille on nyt jotenkin iso juttu, että Wanda syö omaa luutaan. Eilenkin Pepille oli annettu oma ja Wanda söi vieressä omaansa, no, Peppi varasti Wandankin luun ja päätyi tilanteeseen, että hänellä on kaksi luuta ja Wandalla ei yhtäkään. 2-0 Pepille siis.

Nyt totutan Peppiä siihen, että Wanda saa kyllä syödä omaansa. Tulen istumaan muutaman metrin päähän Pepistä ja Pepin luusta, sitten Wanda syliin ja sille oma luu. Peppi näyttää aika epäuskoiselta ja tulee yrittämään Wandan luun saantia, mutta se ei käy. Kumpikaan ei varasta toiselta, niin sen on mentävä. Tietenkään kakara ei saa viedä Pepiltä, mutta ei ole yrittänytkään juuri. Peppi ei saa olla "yksinvaltias" ja käyttää hyväkseen toisen nössöyttä.

Ihme ja kumma, Pepillä ei ole ollut yhtään mitään terveysongelmia Wandan tulon jälkeen. Meidät tuntevat tietävät, että Pepillä on ollut paljon ongelmia korvatulehdusten kanssa, mutta nyt kun Pepin(kin) ruoka vaihtui niin tulehdukset ovat pysyneet poissa -luojan kiitos!

Peppi söi hyvin pitkään Royal Canin Hypoallergenic -ruokaa ja onneksi pitkään tuo ruoka menikin sille ilman ongelmia. Lopulta korvat alkoivat jatkuvasti möhnääntyä, joten vaihdettiin se tähän Specific  Food Allergy Management Dry .


Wanda

Wandankin ruoka nyt sitten vaihtui siitä eläinlääkärin märkäruoasta. Päädyttiin Hill's i/d sensitiveen, jota Wanda nyt syö nappulana ja märkäruokana. Ainakin nuo nappulat saa hyvin turvotettua ja maistuu Wandalle hyvin. Vatsa vaikuttaisi olevan ihan ok, vaikka ruoka vaihtui, ei siis mennyt vatsa sekaisin tai muuta.



Yleisesti ottaen Wanda on kyllä ihan iloinen, mutta ehkä vähän tavallista väsyneempi tai vaisumpi. Toivottavasti antibiootti nyt purisi vaivoihin ja saataisiin tämä pentu kuntoon.. tämä ei nyt ollut paras mahdollinen alku uuden pennun kanssa, mutta näitä sattuu ja toivon mukaan tämäkin tästä menee ajallaan ohi. Toivotaan parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti