8.12.2016

Sportdogs Grip-hihna!

Tilasimme Sportdogsilta Wandalle grip-hihnan, jossa on heijastinpinta, koska vastavaa tuotetta ei löytynyt lähialueen liikkeiden valikoimista, kuten Mustista ja Mirristä.

Grip-taluttimen idea on se, että siitä saa erinomaisen otteen eikä hihna liu'u käsistä helposti, eli hanskoilla on hyvä pito. Mustista&Mirristä löytyy versio, jossa ei ole heijastinta, mutta minä haluan kyllä koirilleni mielellään heijastavat materiaalit.

Sportdogs on Kirkkonummella sijaitseva yritys, joka valmistaa erilaisia harrastustuotteita mm. tokoon ja agilityyn. Saimme itse valita värin musta tai pinkki -tottakai pinkki, sehän mätsää Wandan takkien väreihin, kuten muistatte tästä (linkki!)

grip-hihna

Arvio: Mielestäni pituus (180cm) on hyvä, se on hieman pidempi kuin meillä normaalisti käytössä oleva nahkaremmi ja pito hihnasta on hyvä, mikä on tärkeää kahden koiran kanssa (jotka saattavat kiskaista johonkin suuntaan...). 

Ainoa miinus, jonka keksin on se, että mielestäni heijastinpinta saisi olla leveämpi. Oikein hyvä tuote, jonka ansiosta koira näkyy pimeällä tiellä. Heijastavaa pintaa saisi olla myös toisella puolella, koska tällä hetkellä vain hihnan toinen puoli heijastaa. 


Kuten videosta näkyy, niin koira ei näy juurikaan, mutta hihna kyllä, joten tällainen hihna on todellakin tarpeen pimeällä. 

    "Heijastin iso plussa, pysyy hyvin käsissä ja valmistettu     Kirkkonummella"
Tuomioni näkyvyydestä:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti