9.1.2017

Hihnanjakaja

Ostin Hööksiltä tällaisen hihnanjakajan, eli hihnaan kiinnitettävän jatkopalan, johon voi kiinnittää sitten kaksi koiraa. Olin tätä jo pidempään pohtinut ja ajattelin nyt testata tätä. Jutun juju on se, että sinulla on vain yksi hihna, joten ulkoilusta tulee helpompaa.

Kun miettii ulkoilua kahden koiran kanssa, mielikuva vastaa tätä: kaksi koiraa menee eri suuntaan, hihnat sotkussa, ihminen rämpii perässä.. ei se välttämättä ole todellisuutta,mutta jos miettii talvikamppeita ja paksuja hanskoja, on huomattavasti helpompaa pitää kiinni yhdestä hihnasta. Eikö vain?




Arvioni:

Plussaa: Huomattavasti helpottaa ulkoilua, koska ei tarvitse murehtia hihnoista, jotka menisi solmuun tai vaaratilanteista kun kaksi vetää eri suuntaan. Koirat olivat todella nätisti, vaikka joutuivat kulkemaan vierekkäin. Ne jopa aina pysähtyivät odottamaan toista, kun toinen teki tarpeita..

Heijastimet, plussaa! Minusta on niin hyvä, että tuotteessa on heijastin, koska tahdon todellakin koirieni näkyvän pimeässä.. Heijastin on molemmilla puolilla ja se on hyvin näkyvä.

Lukot ovat kaikki tarpeeksi kestävän tuntuisia ja kaiken kaikkiaan tämä tuntuu turvalliselta tuotteelta. Minä ostin tämän L -kokoisena, koska siinä on tarpeeksi iso lukko pantoihin ja muutenkin on tarpeeksi järeä kahden koiran voimalle.

Miinusta: Tämä ei itse tuotteesta ole negatiivista, vaan tästä ideasta. Kun kaksi keskikokoista koiraa vetää yhdessä.. tämä likka on vaarassa lentää.. -mutta toisaalta, yhtä paljon ne vetää eri hihnoissa, silloin hihnat vain ovat eri käsissä, joten nyt voi pitää kaksin käsin kiinni!

Kun koirat ottaa lähemmäs, on riski ottaa kiinni juuri tuosta kohdasta, millä jakopala kiinnitetään hihnaan. Siinä on ihan normaali hihnan solki, joten sen saattaisi herkästi ehkä vahingossa avata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti