5.1.2017

Koirahieronta

Meillä kävi tänään koirahieroja Jonna hieromassa Pepin. Hieroja on käynyt meillä muutaman kerran aiemminkin, joten ihan vieraasta henkilöstä ei ollut kyse. 

Homma toimi niin, että Pepille laitettiin kaulapanta ja minulla oli kädessä Pepin omia ruokanappuloita palkkaamista varten. Istuimme olohuoneen lattialle ja annoin Pepin tulla omaan tahtiin lähemmäksi. Peppi meinasi pakittaa koko ajan ja oli todella epäilevän ja järkyttyneen näköinen aluksi.

Alun jälkeen Peppi istui ja antoi hierojan koskea ja rapsutella. Siitä sitten jossain kohtaa Peppi siirtyi makaamaan ja ihan lopuksi meni kyljelleen ja alkoi nukkumaan, Peppi oli alkuun jähmeä, mutta hienosti rentoutui.

Hieroja käsitteli koko selän alueen  ja rintakehän. Kireyksiä löytyi lapojen takaa ja erityisesti lantion seudulta vasemmalta puolelta. Lonkan lähellä oli trigger-piste, eli todella arka alue, johon hieroja antoi laserhoitoa hieronnan lisäksi.

Myöskin oli puhetta siitä, että Pepillä on hieman ylimääräistä painoa. Ei Peppi missään nimessä ole liian lihava tai  ylipainoinen, mutta talvisin sille tuppaa kertymään hieman ylimääräistä, joka pitäisi nyt saada nipistettyä pois.

Jonnan yhteystiedot löytyvät: Jonna Turunen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti