23.1.2017

Kuulumiset 23.1

Voi jestas miten likat riemastuivat, kun tulin kotiin.. Wanda tuli yöllä moneen moneen kertaan pusuttelemaan ja halusi ihan iholle kiinni nukkumaan. (Mulla korvat täynnä sen räkää, kun se tuhisee ja työntää kuonon korvaani..)

Eilen Wandalta lähti tällainen hammas:


Suurin osa Wandan hampaista on jo onneksi vaihtunut. Yleensä kun leikin sen kanssa, huomaan että joku kohta vuotaa verta. Sitten alan metsästää pudonnutta hammasta.. 

Wanda jaksaa jo hyvin lenkkeillä Pepin kanssa, ei mitään väsymyksen merkkejä. Peppi se hyytyy paljon ennen kuin Wanda yhtään väsyy.. Mutta onneksi Wandasta tulee Peppiin edes vähän vauhtia, ainakin vähän sellaista piristystä askeleeseen.

Wanda tarkkailee minun huoneestani lintulautaa, ilmeisesti öisinkin sitä kyttää ja on nyt matkinut Peppiä eli murisee. Tänään molemmat koirat istuivat ikkunapenkillä katsomassa perääni kun lähdin kouluun. Wandalla on vähän pallo hukassa miten siitä pitäisi maailman menoa seurata ja hieman säpsähtää kun Peppi yhtäkkiä aloittaa haukkumisen.. kyllä se vielä tottuu!

Nyt on kummankin terveys ihan ok, ei mitään akuuttia. Hieman molemmat kyllä kutisee, en osaa sanoa miksi. Wanda sai taas matokuurin ja tällä viikolla viimeinen rokotus nyt vähään aikaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti