18.3.2017

Treenejä

16.3 Arkitottelevaisuus

Meitä oli paikalla vain kaksi koirakkoa. Harjoittelimme käsikosketusta, eli koiran tulee koskea kuonollaan minun kämmentä. Kun idea oli ymmärretty, piti käsi laittaa ylös, jotta koira joutuu hyppääämään tai ihan alas kämmen alaspäin -koiran tulisi ymmärtää koskea kämmeneen, vaikka asento onkin hassu.

Yllätyksekseni Wanda tajusi tuon ja loistavasti se sitten osasi koskea kämmentä. Tätä taitoa voi siis hyödyntää esimerkiksi koirakon ohitukseen, koira seuraamaan ja käskyllä komennetaan koskemaan kämmentä samalla kun toinen koirakko pääsee ohittamaan.

Fiksu likka oli!

17.3 Satu Sinisalon yksityistunti

Me saatiin Annelta 15 min agilityvuoro Sadun kanssa Niinun hallilla. Tehtiin kaarevaa putkea ja hyppyä. Vaikeutena se, että putkesta Wandan tulisi kääntyä minuun päin ja lukea ohjauksesta minne mennään. Kakara oli vähän liian innoissaan, kuten aina, joten monet kunniakierrokset nähtiin..

Tuo villiintyminen menee ajallaan ohi. On todella hyvä, että kakaralla riittää intoa ja tahtotilaa mennä, siitä on hyvä rakentaa osaava ja kovaa menevä koira (vertaa Pepin vauhti...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti