6.3.2017

Kamala hirviö

Noniin johan se mörköikä alkaa tulla..

Olin lähdössä Wandan kanssa ulos ja oltiin siinä eteisessä, kun Wanda ponkaisee monta metriä kauemmaksi kuin ammuttuna. Katselen siinä ympärilleni, että ei mitään hälyttävää näy mitä pitäisi pelästyä.. aikani ihmeteltyäni tajusin, että Wanda tuijottaa pimeässä apukeittiössä olevaa wc-paperipakkausta.

Wanda alkoi murista, haukkua ja ulista ihan paniikissa ja peruutti niin kauaksi kuin vain suinkin pääsi. Yritin mennä itse sen pakkauksen luokse ja osoittaa, että se on ihan vaaraton juttu. Ei vaikutusta, kakara häntä koipien välissä haukkuu sitä.

Koira tulee 7-10kk ikäisenä murrosikään ja se aiheuttaa useimmiten monia haasteita koiran elämään ja hormonit sekoittavat päätä entisestään. Ei siis ole mikään ihme, että nyt pikkuhiljaa alkaa tulemaan näitä järjettömiä pelkoja ja paniikkia. Murrosiälle on tyypillistä se, että koira reagoi aiemmin normaaleihin asioihin kummallisesti.

Lisäksi nyt odotellaan Wandan juoksujen alkamista! Juoksut alkavat nartuilla yleensä 6-8kk ikäisenä ja juuri tuolle ajankohdalle osuu tämä mörköikä, joka hämmentää niin koiraa kuin omistajaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti