3.3.2017

6 KUUKAUTTA

Wanda täyttää tänään tasan  puoli vuotta!

Tässäpä pieni yhteenveto tämän hetken tilanteesta:

Terveys: Pianhan Wandalla voi alkaa juoksut, joten sen jälkeen se juvenile vaginiitti -oireilu varmaankin loppuu. Edelleen pesen Wandan takapään iltaisin, jotta vältyttäisiin tulehduksilta. 

Kasvu: Wanda on kasvanut tasapainoisesti ja on nyt Pepin kanssa yhtä korkea. Wanda on nyt jo todella ryhdikäs likka ja uskon kyllä, että näyttelykehissä voitaisiin pärjätä (en toki ole puolueeton, mutta katsokaa nyt sitä....). Takit ovat jääneet lyhyiksi, joten joutuu nyt siirtymään Pepille pieniin takkehin.. hirmu hontelo tuo otus on, joten sen tähden ei voi Pepin nykyisiä takkeja pitää, vaikka pituus onkin sopiva.

Ongelmat:  
  • Vetäminen: Wandalla on todella kova vauhti lenkillä ja se herkästi vetää (ja todellakin jo niin vahva, että mulla on tekemistä pysyä mukana..)
  • Ovien aukominen (Lue: Vankikarkuri )
  • Nirsoilu: Wanda aloitti nyt kunnon nirsoilun, ei halua syödä.. minun on pakko ottaa kuppi pois ja tarjota uudelleen myöhemmin, koska en aio sortua antamaan "parempaa" ruokaa (vaikka purkkiruokaa) vain koska neiti on nyt päättänyt olla nirso. 
  • Hyppiminen: Wanda rakastaa ihmisiä ja kuvittelee kaikki kaverikseen ja on liian innokas. 


Koulutus: Eilen alkoi Ertin järjestämä arkitottelevaisuuskurssi! Oli mielenkiintoinen ryhmä, meitä oli vain kolme koirakkoa ja kaikki pennut suhteellisen saman ikäisiä. Eilen kartoitettiin lähinnä kaikkien osaamista ja meidän omia taustoja koiraharrastuksessa, jotta opettaja tietää mitä tulisi käydä läpi. Kontaktia eilen treenattiin ja se oli vähän liian helppoa meille, koska paljon tehdään kontaktitreeniä sisällä ja lenkillä.

Talitintti 6kk


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti