6.11.2016

Red Fellow´s Golden Kiss

Tajusin juuri, etten ole tehnyt Pepistä varsinaista postausta, jossa tulisi mainituksi sen virallinen nimikin.
Pepin kanssa olen harrastanut agilityä, tokoa, rally-tokoa, mätsäreitä ja temppujen tekoa (koiratanssi?). Paljon olemme käyneet erilaisilla koiraleireillä, sekä Kennelliiton että springerspanielit ry:n leireillä.

Kun aktiivisemmin tokoa harrastimme, olimme todella paljon erilaisissa valmennuspäivissä ja oppia on otettu kuuluisilta tokovalmentajilta. Koskaan emme virallisessa tokokokeessa ole startanneet, mutta mölleissä ollaan kisattu muutamaan otteeseen. Uskokaa tai älkää, kun Peppi oli vielä (liian) pieni, olimme oikeissa rally-tokokilpailuissa.... -Ei mennyt kuin strömsössä.

Peppi on luonteeltaan rauhallinen ja sille on tärkeää saada olla oman perheen kanssa samassa tilassa, aina ei vessaankaan pääse ilman seuraa. Peppi on nopea oppimaan ja melko taitava jo agilityradalla. Leluista Peppi ei ole koskaan oikein osannut välittää, rapsutukset ja ruoka kelpaa paremmin.

Pepin lempipuuhaa on ikkunasta ulos katselu ja oman pihan vartiointi. Peppi nostaa julmetun metelin, kun pihaan tulee peuroja tai kissoja. Ja niitähän tulee, joka päivä..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti