21.11.2016

Yhteispeliä

Olen ottanut nyt tavaksi käydä yleensä kerran päivässä molempien kanssa yhteisellä hihnalenkillä, jotta Wanda näkee mallia miten käyttäytyä ja myös siksi. että molemmat tottuvat olemaan samaan aikaan lenkillä.

Se sujuu oikeastaan todella hyvin! Minulla on koira kummassakin kädessä ja ne kävelevät minun molemmin puolin. Tämä on toimiva strategia, koska näin a) koirat eivät häslää, hihnassa mennään eteenpäin -ei tultu leikkimään, b) en astu kummankaan (siis Wandan) tassuille ja ehkä ennen kaikkea c) jos on tarve, saan molemmat koirat helposti lyhyeen hihnaan.

Autojen ohitus sujuu hyvin, vaikka on molemmat koirat mukana. Wanda haluaisi mennä perään ja hyppii paljon, mutta koska Peppi on rauhallinen niin tilanteessa ei ole sen kummempaa paniikkia.

Ehkä paras asia kahden kanssa lenkkeilyssä on ehdottomasti se, että Peppi liikkuu! Monet tietävät sen, miten Peppi yksinkertaisesti kieltäytyy välillä  etenemästä meidän tiellä. Liian tutut maisemat neidille? Oli miten oli, nyt kun kakara on mukana niin Pepin on pakko tulla mukana
-muutenhan Maria saattaisi mennä kakaran kanssa kahdestaan...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti